Головна » Влада » Козицький знайшов собі заступника аж в Чернігові
Віталій Загайний
Віталій Загайний

Козицький знайшов собі заступника аж в Чернігові

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький призначив своїм заступником Віталія Загайного, який останній рік працював першим заступником губернатора Чернігівщини.

Про це стало відомо з поста самого Загайного, який він опублікував в Facebook сьогодні, 2 березня.

«Щиро вдячний Чернігівщині за понад рік продуктивної праці та з новими очікуваннями повертаюся у Львів, де розпочинаю працювати у Львівській ОДА заступником голови обласної державної адміністрації. Далі буде!», — написав він.

Дещо пізніше інформація про призначення Загайного з’явилась і на сайті Львівської ОДА. Там сказано, що відповідне розпорядження Максим Козицький підписав сьогодні.

У підпорядкуванні нового заступника Козицького буде департамент соціального захисту, агропромислового розвитку, цивільного захисту, служба у справах дітей, Державний архів у Львівській області.

Віталію Загайному 49 років. Закінчив Український державний лісотехнічний університет. На початку 2000-х років він був депутатом Львівської міської ради, а відтак працював на посаді заступника голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України. Очолює ГО «Центр громадських ініціатив».

Фото: cg.gov.ua

x

Рекомендуємо

Максим Козицький

У виданні батька начальника Львівської ОВА несподівано змінився шеф-редактор

Новим шеф-редактором львівського інтернет-видання Lviv.media став Арсен Данилюк.