Головна » Бізнес » «Нова Пошта» запустила авіадоставку з Києва до Львова літаком із голлівудського бойовика
Кадр із фільму "Нестримні 3"
Кадр з х/ф "Нестримні 3": Сильвестр Сталлоне та Арнольд Шварценеггер на фоні Ан-26

«Нова Пошта» запустила авіадоставку з Києва до Львова літаком із голлівудського бойовика

«Нова Пошта» почала здійснювати доставку посилок з Києва до Львова авіатранспортом у тестовому режимі.

Про це повідомляється на сайті поштового оператора.

«Нам надзвичайно важливо забезпечити клієнтам швидку та якісну доставку, тому ми шукаємо для цього всі інструменти», — зазначили у компанії.

За словами Володимира Поперешнюка, співзасновника «Нової Пошти», використання літаків дозволить доставляти поштові відправлення зі столиці до Львова упродовж дня, передає Avianews.

У перспективі «Нова Пошта» має намір здійснювати авіадоставку посилок у Харків, Дніпро та Одесу. «Також з’єднаємо міста західної, східної та південної України гарантованою доставкою на наступний день», — додав Поперешнюк.

Для клієнтів «Нової Пошти», чиї посилки та вантажі взяли участь у тестових польотах Київ-Львів-Київ, ціна доставки не зміниться, зауважили в компанії.

Цікаво, що для тестової авіадоставки вантажів «Нова Пошта» використовує літак Ан-26 з бортовим номером UR-CSK, який знімався в голлівудському бойовику «Нестримні 3» із Арнольдом Шварценеггером, Сильвестром Сталлоне та Джейсоном Стейтемом у головних ролях, а згодом був придбаний українською авіакомпанією.

На літаку, як видно з фото, зберігся бойовий розкрас, створений для кінозйомок — зображення роззявленої пащі акули в носовій частині фюзеляжу та черепа із круком — у хвостовій частині.

Співробітники Нової Пошти відправляють посилки з Києва до Львова літаком Ан-26

Співробітники “Нової Пошти” відправляють посилки з Києва до Львова літаком Ан-26 / Фото: Нова Пошта

Той же літак. Вигляд спереду / Фото: Нова Пошта