Головна » Бізнес » Енергетика » Володимир Зеленський екстрено прибув на Львівщину
Володимир Зеленський відправився на шахту "Лісова"

Володимир Зеленський екстрено прибув на Львівщину

Президент України Володимир Зеленський прибув у Львівську область і відразу ж вирушив на шахту «Лісова», де загинули гірники.

Про це повідомила Адміністрація Президента у «Твітері».

Зеленський вилетів на Львівщину відразу ж після того, як стало відомо, що на шахті «Лісова» ДП “Львіввугілля” у Сокальському районі стався обвал породи, в результаті чого, за повідомленням голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця, загинули двоє гірників 1971 та 1997 років народження. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Перед вильотом з “Борисполя” Зеленський підкріпився шаурмою на АЗС, про що написав відповідний пост.

‪Коли у тебе напружений графік, шаурма може бути рішенням. У цьому, як бачите, немає нічого страшного, незручного і тим…

Gepostet von Володимир Зеленський am Mittwoch, 29. Mai 2019

 

Як повідомляється на сайті президента, під час візиту на шахту “Лісова” Володимир Зеленський поспілкувався з рідними загиблих шахтарів — Михайла Турка та Михайла Павлика — і висловив їм глибоке співчуття.

Президент наголосив на необхідності вирішити питання із забезпечення родин загиблих гірників житлом. “Я знаю, що немає квартири. Треба вирішити це питання. Можна зробити це поза чергою”, — сказав він.

Також Зеленський зустрівся з робітниками “Лісної”. Шахтарі розповіли йому про затримки з виплатою зарплати.

Крім цього, він провів нараду щодо нічної аварії та ситуації на шахті.

 

Тим часом Zik зауважує, що подія на шахті «Лісова» трагічним чином збігається зі сценарієм серіалу «Слуга народу», в якому Володимир Зеленський зіграв президента України, де також описується аварія на шахті «Лісова».

Фото: АПУ, president.gov.ua

x

Рекомендуємо

Львіввугілля

ДТЕК проситься на «Львіввугілля»

Група ДТЕК Ріната Ахметова має бажання інвестувати кошти у Державне підприємство «Львіввугілля».