Головна » Інше » Найбільші прибутки на Львівщині отримують підприємства транспорту, оптової і роздрібної торгівлі

Найбільші прибутки на Львівщині отримують підприємства транспорту, оптової і роздрібної торгівлі

Найбільші суми прибутків у Львівській області отримують підприємства, які працюють у сфері транспорту, а також оптової і роздрібної торгівлі.
Як сказано у довідках Львівського облуправління статистики, із 311,2 млн. грн. неоподаткованого прибутку, отриманого у січні-жовтні 2003 р. суб’єктами господарювання області (без малих, сільськогосподарських підприємств та установ, що утримуються за рахунок бюджету) на підприємства транспорту припадає 128,5 млн. грн., або 41,3%, оптової та роздрібної торгівлі — 65,3 млн. грн., або 21%.

Водночас транспортна галузь відноситься й до тих, де спостерігається найбільша кількість збиткових підприємств — 43,1% від загальної кількості. У промисловості збитково працюють 46,5% підприємств, у будівництві — 43,9%.

Назагал же частка збиткових підприємств на Львівщині скорочується. Протягом січня-жовтня 2003 р. в області збитково працювали 35,3% підприємств, тоді як у січні-жовтні 2002 р. — 38%. Це, однак, не призвело до зменшення суми отриманих ними збитків. Вона, навпаки, зросла — із 395,3 млн. до 437,3 млн. грн.

У січні-жовтні 2002 року підприємства Львівської області отримали в сумі 132,3 млн. грн. прибутку до оподаткування.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...