Головна » Бізнес » Промисловість » Козловський звинуватив світові тютюнові компанії в очорненні репутації Львівської тютюнової фабрики
Григорій Козловський в програмі Zaxid.net Live

Козловський звинуватив світові тютюнові компанії в очорненні репутації Львівської тютюнової фабрики

Стосовно Львівської тютюнової фабрики ведеться брудна піар-кампанія, і її замовниками є найбільші світові тютюнові компанії.

Про це заявив депутат Львівської міської ради, бізнесмен Григорій Козловський, який, як вважають, контролює Львівську тютюнку, у прямому ефірі програми Zaxid.net Live.

Заява прозвучала після того, як ведучий програми Олег Онисько закинув, що «податківці періодично звинувачують Львівську тютюнову фабрику у несплаті за акцизні марки». Козловський відповів, що податкова, навпаки, дає згаданому підприємству грамоти за те, що воно є одним з кращих платників податків.

— Тобто ви хочете сказати, що це просто медіа-кампанія? — уточнив ведучий.

— Я не хочу, я це знаю. Я навіть знаю, хто замовник і знаю, за які цифри вони платять. Це наші прямі конкуренти. Це — «Філіп Морріс», це є ДжіТіАй, це є БіЕйТі, — наголосив Григорій Козловський.

Він розповів, що днями був у Києві, де дізнався, що конкуренти пропонували одній з телестудій $12,5 тис., щоб та зняла про ЛТФ негативний репортаж.

«Вони хочуть вбити такі локальні бізнеса… Ми стали поперек горла тій тютюновій мафії. Тому найкраща ситуація — обляти брудом», — підкреслив Козловський.

Бізнесмен уточнив, що союзником Львівської тютюнової фабрики у конкурентній війні на сигаретному ринку виступає англійська тютюнова компанія «Імперіал».

Повністю програму Zaxid.net Live за участю Григорія Козловського можна переглянути нижче (тривалість: 22 хв 38 сек):

У програмі зачіпались також такі теми:

  • скільки коштував візит Періс Хілтон до Львова;
  • коли запустять воду у Винниківське озеро і хто в ньому зможе купатись безплатно;
  • чому зірвалась угода з «Інтерконтиненталем»;
  • купівля ФК «Карпати»;
  • будівництво 90-метрового «хмарочоса» на Сихові.

Провідними тютюновими компаніями у світі є Philip Morris International (США), Japan Tobacco (Японія), British American Tobacco (Велика Британія), Imperial Tobacco (Велика Британія), Altria Group (США), ITC (Індія), за даними «Вікіпедії» станом на 2013 рік.

Читайте також:

Григорій Козловський: «Збирав і здавав пляшки — так і заробив перші гроші»

x

Рекомендуємо

Олександр Свіщов, львівський бізнесмен

Львівський бізнесмен Свіщов купує 50 га під Львовом

Львівський бізнесмен Олександр Свіщов купує 50 гектарів землі у селі Ямпіль під ...