Головна » Інше » Де придбати якісний слуховий апарат для дитини

Де придбати якісний слуховий апарат для дитини

Ще в утробі матері дитина вміє розпізнавати звуки. Тому після народження вона активно реагує на голос матері. Перше знайомство малюка зі світом розпочинається саме зі звуків.

  • На першому місяці життя формується слухове зосередження, малюк навчається короткочасно концентруватися на звучанні.
  • В два місяці відбувається фіксування звуку.
  • На 3-му місяці малюк активно реагує (повертає голову до джерела звуку) на звукові подразники.
  • У чотири місяці – окрім чіткого фіксування напрямку звуку, дитина пожвавлюється при зустрічі з рідними людьми.
  • У півроку малеча добре визначає напрямок звуку в просторі.
  • Від 6 до 9 місяців реакції на звук мають вибірковий характер. Дитина впізнає знайомі голоси та чіткіше локалізує слухові подразники.
  • Від 9 місяців до року дитина навчається розрізняти окремі шуми, звуки, інтонацію, слухає музику, цокання годинника, починає розуміти звернену мову. Виконує прості вимоги та прохання.

 

Слухові апарати для дітей Starkey Soundlens

Якщо у вас з’являються підозри, що щось йде не так, не гайте часу! Звертайтесь у Центр Слуху «Беттертон» для того, щоб продіагностувати слух вашого малюка. Діагностика проводиться на надсучасному європейському обладнанні, яке допоможе швидко, якісно та абсолютно безболісно поставити діагноз дитині будь-якого віку!

Припускаєте, що має місце зниження слуху у маленької дитини? Якщо спостерігається хоча б один із зазначених нижче пунктів, то вам необхідно пройти комплексну діагностику слуху:

  • малюку не заважають спати шум та різкі звуки;
  • відсутня реакція на голос батьків і своє ім’я;
  • під час спілкування ви спостерігаєте, що дитина постійно стежить за губами співрозмовника;
  • дитина не реагує на дверний дзвінок, брязкальце та інші іграшки;
  • малюк неправильно вимовляє звуки, пропускає звуки та закінчення в словах;
  • не сприймає розмову шепотом.

У нашому Центрі Слуху «Беттертон» використовується інноваційне європейське обладнання, на якому швидко, якісно та безболісно професійні фахівці продіагностують дорослих та дітей!

Аспекти правильного вибору

Підібрати для дитини слуховий апарат (далі СА) – справа непроста. Для них зазвичай рекомендують завушні слухові апарати, оскільки вони найбільш зносостійкі, зручні та прості у використанні. Також вибір саме завушних апаратів пов’язаний із розміром вушного каналу дитини. У цьому віці вуха та слухові проходи дуже маленькі, що не дозволяє використовувати внутрішньовушні та внутрішньоканальні апарати.

Вибираючи розмір вкладиша для завушних апаратів, варто звертати увагу на ступінь втрати слуху – чим вона вища, тим довший повинен бути канальний ріжок. Для дитячих вушних вкладишів компанія Starkey використовує тільки м’які матеріали. З урахуванням постійного зростання дитини, вушні вкладиші потрібно міняти регулярно, приблизно раз на три місяці.

Коли слуховий апарат підібраний та налаштований, може виявитися, що не всі діти готові носити навіть яскраві апарати. Але у компанії Starkey і тут є пропозиція для батьків- у нас є лінійка прикрас для дитячих слухових апаратів.

Оригінальні прикраси – це новий модний аксесуар, розроблений спеціально для дітей. Яскраві аксесуари дозволяють дитині швидше адаптуватися до носіння слухового апарату, допомагають сформувати індивідуальність. Широкий асортимент виробів допоможе знайти улюбленого героя. Наші прикраси відмінно поєднуються зі стандартними слуховими апаратами будь-якого типу, гнучке кріплення можна легко одягти на звуковод.

Втім, для дитини у підлітковому віці, дуже важливою може виявитися непомітність слухового апарату та його здатність з’єднуватися зі смартфоном.

Невидимий слуховий апарат Starkey SOUNDLENS

Це один з найефективніших серед сучасних невидимих слухових апаратів на сьогодні. Слухове рішення об’єднало в собі всі передові досягнення слухової індустрії. СА, який використовує алгоритм часткового зниження Spectral iQ, створений спеціально для розпізнавання мови – розбірливість поліпшується внаслідок перетворення високочастотних звуків в низькочастотні. Також, в даному приладі використовується найсучасніша технологія зворотного зв’язку PureWave.

З цим невидимим пристроєм добре розуміють мову навіть ті пацієнти, які раніше вважалися безнадійними. Голосові індикатори сповіщають користувача про розрядження батареї, зміну програми та режиму гучності. Використовуючи функцію Swap Fit, можна переносити налаштування з однієї моделі слухового апарату Starkey на іншу модель.

Якщо ви плануєте придбати невидимий СА, фахівці компанії «Беттертон» запропонують вам професійну допомогу в підборі слухового апарату, враховуючи ваші індивідуальні потреби.

Звертайтесь за допомогою у центр слуху у Львові «Беттертон» за адресою: вул. Городоцька, 44, 1-й поверх.

Також ви можете записатися за телефонами:

(032) 253-69-65

(067) 670-87-47

(050) 433-37-57

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...