Головна » Інше » ВАТ “ЛиНОС” планує налагодити поставки авіаційного палива у Львів

ВАТ “ЛиНОС” планує налагодити поставки авіаційного палива у Львів

ВАТ „Лисичанський НПЗ („ЛиНОС”) планує у майбутньому налагодити поставки авіаційного палива для реактивних двигунів (ТС-1) у Львів, – повідомило агентство УФС з посиланням на управління зі зв’язків з громадськістю ПДІ „ТНК-Україна”.

Крім Львова, компанія планує здійснювати поставки ТС-1 також в аеропорт „Бельбек” (Севастополь), міста Рівне, Запоріжжя, Харків, Миколаїв, Луганськ, Чернівці, Ужгород. На початку грудня вона уже здійснила першу поставку палива ТС-1 в аеропорт „Жуляни” (Київ).

Як зазначає агентство, 6 серпня ц. р. після проходження сертифікаційного випробування авіаційне паливо ТС-1 Лисичанського виробництва отримало сертифікат відповідності Держстандарту України. Цього ж дня указом №22 Держдепартаменту авіаційного транспорту (Укравіатранс) Міністерства транспорту України лисичанське авіаційне паливо для реактивних двигунів ТС-1 було допущене до постійного застосування авіаційною технікою.

На сьогодні „ЛиНОС”, за інформацією УФС, поставляє паливо ТС-1 в аеропорти Сіиферополя, Донецька, Дніпропетровська, Одеси, а також на АНТК ім. Антонова і ВАТ „Мотор Січ”.

За січень-листопад 2002 р. компанія виробила більше 33 тис. тонн палива ТС-1. Загалом за 2001 р. – 15 тис. тонн.

Стратегічним інвестором ВАТ „ЛиНОС” є ПДІ „ТНК-Україна”.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...