Головна » Інше » У січні 2003 року будуть відомі результати проекту “Галицький лицар-2002”

У січні 2003 року будуть відомі результати проекту “Галицький лицар-2002”

Результати проекту „Галицький Лицар-2002” будуть відомі у січні 2003 року. Відзначення його переможців відбуватиметься у Львівському національному театрі ім. С.Крушельницької, – повідомили 9 грудня на прес-конференції організатори „Галицького Лицаря” директор Інституту розвитку міста Андрій Садовий та депутат Львівської міської ради Анатолій Романюк.

За їхніми словами, особливістю цьогорічного „Галицького Лицаря” буде те, що у цьому конкурсі зможуть брати участь претенденти з Львівської, Івано-Франківської і Тернопольської областей.

Переможці визначатимуться у категоріях „Галицький лицар” і „Галичина”. У першій передбачено 11 номінацій, у другій – 12.

Визначення переможців у кожній номінації відбуватиметься у кілька етапів. Після представлення претендентів до нагороди відбудеться експертне опитування претендентів на звання „Галицький Лицар” та маркетингове дослідження для претендентів у категорії „Галичина”.

Переможці двох категорій отримають статуетки „Галицький лицар” і „Галичина”.

Як зазначив Андрій Садовий, цього року організатори „Галицького Лицаря” відійшли від визначення переможців у „надміру заполітизованих” галузях діяльності, а натомість акцент робитиметься на суспільно значимі галузі діяльності.

Щорічний конкурс з відзначення найкращих осіб та інституцій „Галицький Лицар” проводиться у Львові з 1999 року.

Повна інформація про хід проекту „Галицький Лицар” розміщена за адресою: http//lycar.brama.com. Пропозиції щодо конкурсу, а також щодо номінантів можна надсилати за адресою: 79000, Львів, головна пошта, а/с 254 з поміткою: „На конкурс”. Або за електронною адресою: lycar@brama.com.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...