Головна » Інше » Радник голови Львівської облради В.Кондзьолка пропонує створити регіональні тендерні комітети із розподілу маршрутів

Радник голови Львівської облради В.Кондзьолка пропонує створити регіональні тендерні комітети із розподілу маршрутів

Радник голови Львівської обласної ради Володимир Кондзьолка 4 грудня на засіданні Асоціації рад Львівщини запропонував створити регіональні тендерні комітети із розподілу маршрутів між перевізниками, до яких входили б депутати Львівської облради.

На його думку, таким чином можливо вирішити проблему транспорту в області.

Володимир Кондзьолка навів приклад Львова, де міська влада виступає за те, щоби приміські маршрутки довозили пасажирів тільки до найближчої автобусної станції. У той же час, мешканцям прилеглих районів до обласного центру було б зручно, якби такі маршрутки доставляли пасажирів ближче до центру міста. За словами Володимира Кондзьолки, аналогічні проблеми є і в інших великих містах області – „наявний конфлікт інтересів, який може вирішити регіональний тендерний комітет”.

Радник голови ради також повідомив результати дослідження оцінки транспортного руху в області. Згідно з ним, 94% мешканців області користується транспортом. Тільки третина з них оцінює роботу громадського транспорту на „4” (за 5-бальною шкалою), 44% – на „3”, 12% – на „2”, а 7% мешканців роботу громадського транспорту взагалі зарахували найнижчим балом – „1”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...