Головна » Гроші » «Джон Рокфеллер пишався б вами»: в Університеті банківської справи НБУ створили тест на фінансову грамотність

«Джон Рокфеллер пишався б вами»: в Університеті банківської справи НБУ створили тест на фінансову грамотність

Фахівці Університету банківської справи НБУ створили онлайн-тест, з допомогою якого будь-хто може перевірити свій рівень фінансової грамотності.

Про це «Прибуток» повідомила керівник відділу зв’язків зі ЗМІ УБС НБУ Наталія Кузьма.

«Ми в Університеті банківської справи НБУ уже не перший рік працюємо над підвищенням рівня фінансової грамотності українців. Тепер розробили тест на рівень фінансової грамотності», — сказала вона.

Тест «Чи бути мені фінансовим генієм?» працює на базі сервісу онлайн-тестів Testmoz і складається з 10 запитань. Час на відповідь не обмежений.

Після того, як респондент відповість на всі запитання, він може побачити свої результати, а також їх тлумачення. За кожну правильну відповідь він отримує один бал. Той, хто набере 9-10 балів із десяти можливих, на думку творців тесту, здатний «перевернути світ бізнесу та створити власну імперію».

Усіх, хто прагне підвищити свій рівень фінансової грамотності, автори тесту запрошують зареєструватись на безкоштовний майстер-клас від фахівців Університету банківської справи НБУ у Києві, Львові, Харкові або ж Черкасах.

Пройти тест «Чи бути мені фінансовим генієм?»

x

Рекомендуємо

Смурф сидить біля скриньки із золотом

Як просто вивести гроші з WebMoney в Україні на картку Приватбанку

Файна новина для тих, у кого на WM після заборони «зависли» гроші