Фото: lvivbusiness.at.ua
У Львові міська влада висунула ряд вимог та рекомендацій до роботи ресторанів під час Євро-2012.
Ось деякі з них:
– У кожному закладі треба забезпечити можливість розрахунку банківськими картками (еквайринг).
– Меню має бути на трьох мовах — українській, англійській, німецькій.
– Для футбольних фанатів треба створити окреме фан-меню, яке повинно включати 5-10 позицій зі стравами, зготованими за спрощеним технологічним процесом. Меню слід робити контекстним (наприклад, меню німецького фана, меню «Європейський стандарт», «сніданок чемпіона» тощо), воно має бути простим, зрозумілим, з фотографіями.
– Запровадити послугу «Візьми їжу з собою».
– Персонал має дотримуватися єдиного корпоративного стилю, зокрема в частині спілкування з відвідувачами.
– Працівники ресторанів повинні володіти англійською мовою.
– Кожен ресторан повинен бути забезпечений послугою Wi-Fi для відкритого бездротового доступу до мережі Інтернет для відвідувачів.
– Треба, щоб відвідувачі ресторанів мали можливість отримати карту міста, у т.ч. центру міста, схеми руху громадського транспорту.
– Ресторани мають вести адекватну цінову політику.
– Кожен заклад повинен підтримувати відмінний санітарно-гігієнічний стан.
– Заклади мають працювати за подовженим графіком у дні матчів, а продукти ввозити до 8:00 год (особливо в центральній частині міста).
– Важливо, щоб туалети були доступні для всіх відвідувачів.
За матеріалами: Львівська міська рада