Фото: lvivbusiness.at.ua

У Львові міська влада висунула ряд вимог та рекомендацій до роботи ресторанів під час Євро-2012. 

Ось деякі з них:

– У кожному закладі треба забезпечити можливість розрахунку банківськими картками (еквайринг).

– Меню має бути на трьох мовах — українській, англійській, німецькій.

– Для футбольних фанатів треба створити окреме фан-меню, яке повинно включати 5-10 позицій зі стравами, зготованими за спрощеним технологічним процесом. Меню слід робити контекстним (наприклад, меню німецького фана, меню «Європейський стандарт», «сніданок чемпіона» тощо), воно має бути простим, зрозумілим, з фотографіями.

– Запровадити послугу «Візьми їжу з собою».

– Персонал має дотримуватися єдиного корпоративного стилю, зокрема в частині спілкування з відвідувачами.

– Працівники ресторанів повинні володіти англійською мовою.

– Кожен ресторан повинен бути забезпечений послугою Wi-Fi для відкритого бездротового доступу до мережі Інтернет для відвідувачів.

– Треба, щоб відвідувачі ресторанів мали можливість отримати карту міста, у т.ч. центру міста, схеми руху громадського транспорту.

– Ресторани мають вести адекватну цінову політику.

– Кожен заклад повинен підтримувати відмінний санітарно-гігієнічний стан.

– Заклади мають працювати за подовженим графіком у дні матчів, а продукти ввозити до 8:00 год (особливо в центральній частині міста).

– Важливо, щоб туалети були доступні для всіх відвідувачів.

За матеріалами: Львівська міська рада

«Прибуток»