Головна » Бізнес » IT » Львівський ІТ Кластер націлився на Крим
Крим

Львівський ІТ Кластер націлився на Крим

Як тільки, так одразу. Львівський ІТ Кластер, до якого входять 270 компаній, в тому числі знаменита SoftServe, має намір створити потужний технологічний кластер в Криму, щойно той повернеться під контроль України.

Таку декларацію об’єднання зробило, підписавши Меморандум про співпрацю та партнерство заради відновлення та розвитку підприємництва в АР Крим та Севастополі, інформує Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

«За понад 10 років діяльності Кластера нам вдалося сформувати у Львові потужний технологічний хаб: трансформація тех-освіти, галузеві дослідження, профільні події та конференції, які відкривають українське ІТ світу — це лише невелика частина нашого досвіду. І ми готові цей досвід імплементувати у Крим після його деокупації, щоб створити на півострові потужний технологічний кластер», — зазначив СЕО Львівського ІТ Кластеру Степан Веселовський.

В об’єднанні переконані, що «досвід найкращих ІТ гравців України буде незамінним для того, щоб зробити Крим кращим та побудувати для нього гідне майбутнє».

Згаданий меморандум розробили Міністерство відновлення спільно з Представництвом Президента України в АР Крим та представниками бізнесу. Будь-яка українська або іноземна компанія може його підписати на порталі We Build Crimea, який було створено в рамках третього 3-го саміту Кримської платформи.

x

Рекомендуємо

Жінка підкидає вгору гроші

5 гарантованих способів розбагатіти у Львові

Цю статтю для «Прибутку» написав штучний інтелект