Головна » Бізнес » Промисловість » На Львівському хімзаводі прогримів вибух, — ЗМІ
Львівський хімзавод
Львівський хімзавод. Фото: Львівська міськрада

На Львівському хімзаводі прогримів вибух, — ЗМІ

Пізно вночі в неділю, 3 вересня, у Львові пролунав вибух, який добре було чутно мешканцям Сихова, повідомив «Львівський портал».

Посилаючись на інформацію, отриману від Головного управління ДСНС у Львівській області, видання поінформувало, що то вибухнуло на Львівському хімзаводі. Вибух стався під час технологічного процесу, але нібито нічого серйозного: ніхто з працівників не постраждав, жодної небезпеки для довкілля та львів’ян немає. Рятувальників на місце події навіть не залучали.

Однак пізніше ДСНС спростувала інформацію про вибух на хімзаводі у Львові. «Наші підрозділи туди не залучалися. Вибуху там не було, як пояснила адміністрація заводу. Ми телефонували, питалися, чи там є якісь порушення технологічного процесу, чи вибух. Нам сказали, що все гаразд», — розповіли в прес-службі відомства, цитує видання «Твоє місто».

Видання DailyLviv зазначило, що вибухи на Львівському хімзаводі траплялись і раніше, зокрема 3 серпня і 21 листопада 2021 року.

АТ «Львівський хімічний завод» — виробник та імпортер технічних, харчових, медичних газів та газових сумішей. Компанія здійснює постачання всього спектру газової продукції: промислових газоподібних газів в балонах різного обсягу, зріджених газів, медичних газів, багатокомпонентних газових сумішей харчового та виробничого призначення.

Кінцевими бенефіціарами Львівського хімзаводу, за даними мас-медіа, є багаторічний директор цього підприємства Анатолій Бобришов (33,36% акцій) та його донька Крістіна Бобришова (49,6%).

x

Рекомендуємо

Інна Свистун

Економічним розвитком Львова займеться Свистун

В мерії Львова — кадрові перестановки. Департамент економічного розвитку очолила Інна Свистун, ...