Головна » Бізнес » Комерція » У Садового виступили за продовження роботи ринку «Добробут» до кінця воєнного стану
Добробут

У Садового виступили за продовження роботи ринку «Добробут» до кінця воєнного стану

«Наша позиція завжди полягала в тому, що до завершення судових процесів, і як мінімум — до кінця воєнного стану, підприємців ринку не можна позбавляти можливості працювати», — таким чином заступник міського голови Львова Любомир Зубач прокоментував новину про закриття ринку «Добробут».

Посадовець попередив, що, який би бізнес зараз не зайшов на цю територію (як відомо, на місці ринку планують відкрити супермаркет «Арсен»), місто продовжуватиме всі юридичні процеси, щоб повернути землю в комунальну власність та скасувати незаконне право власності. «Тому варто задуматися, чи доречно купляти «кота в мішку», — зазначив він.

Заступник Садового наголосив, що жодних погоджень на будь-які містобудівні перетворення (добудови, надбудови і т.п.) на «Добробуті» міська рада надавати наразі не планує.

Від імені міської влади він закликав всі сторони зробити все можливе, щоб зберегти максимальну кількість робочих місць, «в тому чи іншому форматі». «Міська рада готова до комунікації задля вирішення цього ключового питання», — зауважив Любомир Зубач.

Раніше «Високий замок» повідомив, що у відкриття на місці ринку «Добробут» супермаркету «Арсен» компанія «Євротек» інвестує 100 млн гривень. За словами начальниці відділу маркетингу «Євротеку» Катерини Кукош, компанія планує відремонтувати перший поверх будівлі продуктового ринку, згодом — добудувати зі збірних конструкцій другий поверх, де буде облаштовано торговельні павільйони.

«План модернізації ринку «Добробут» передбачає створення 300 робочих місць. Орендарям-підприємцям нададуть переважне право орендувати нові торговельні павільйони. Працівникам орендарів і ринку, які на час ремонту не зможуть знайти роботу, запропонують працевлаштування у мережах супермаркетів», — розповіла Кукош.

Читайте також:

x

Рекомендуємо

Кульки-сердечка на вході на "Добробут"

«Добробут» закривають. «Дуже обідно, що так сталось, ще й під час війни» — останній день роботи ринку очима кореспондента «Прибутку» (фоторепортаж)

Сьогодні останній день роботи знаменитого львівського ринку «Добробут». У понеділок, 13 лютого, його закриють.