Головна » Інше » ФДМУ відклав продаж державних 25% НПК „Галичина” до завершення конфлікту підприємства із ДПА

ФДМУ відклав продаж державних 25% НПК „Галичина” до завершення конфлікту підприємства із ДПА

Фонд держмайна України вирішив відкласти продаж державних 25% акцій Дрогобицького нафтопереробного комплексу „Галичина” (Львівська область) до врегулювання підприємством конфлікту із ДПА, яка арештувала його активи, – повідомив журналістів голова ФДМУ Михайло Чечетов.

Чечетов, за інформацією „Українських новин”, сказав, що НПК „Галичина” мусить завершити судові процеси з Податковою, яка звинувачує підприємство у несплаті 138 млн. грн. акцизного збору.

Про намір продати 25% акцій „Галичини” Фонд держмайна оголосив у лютому, однак тоді ним ще не було визначено дати і умов продажу.

У квітні Апеляційний господарський суд Львівської області підтвердив законність вимоги ДПА до НПК „Галичина” щодо виплати близько 138 млн. грн. податків, після чого Податкова вирішила арештувати майно підприємства, розпочавши його опис.

У 2002 році НПК „Галичина”, за даними „Українських новин”, збільшив переробку нафти на 53,1% в порівнянні з 2001 роком – до 1,68 млн. тонн, його доля в загальному обсязі переробки нафти в Україні склала 8,7%.

75% акцій „Галичини” перебуває у приватній власності.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...