Головна » Інше » Львівщина підпише угоду з Мінтрансом про постачання продукції підприємств області на 500 млн. грн.

Львівщина підпише угоду з Мінтрансом про постачання продукції підприємств області на 500 млн. грн.

З Міністерством транспорту планується підписати рамкову угоду про постачання продукції підприємств Львівщини, — повідомив сьогодні на прес-конференції начальник управління промисловості, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Ростислав Сорока.

„Готується до підписання угода з Мінтрансом, однак ще повинна відбутися колегія Львівської ОДА, на якій остаточно будуть розглянуті всі питання”,— сказав Ростислав Сорока.

Угодою передбачається, що Мінтранс протягом півтора року закупить продукції підприємств Львівщини на загальну суму 500 млн. грн. Серед продукції, яку потребує Мінтранс і угоду на поставку якої планується укласти — автомобілі, продукція для залізниці, авіації.

Ростислав Сорока розповів, що малим і середнім підприємствам, які виробляють продукцію для великих національних холдингів, важко знайти підрозділ у цих крупних державних об’єднаннях, який цікавиться його продукцією. Це проблемне питання зараз і намагається вирішити управління промисловості, транспорту та зв’язку Львівської ОДА спільно з асоціаціями промислових підприємств, зокрема „Галакт”, шляхом укладення угод із великими холдинговими підприємствами. ”Ми формуємо регіональні пропозиції продукції підприємств через асоціації. Таким чином формується база даних про продукції підприємств для її представлення потенційному споживачеві”, — розповів Ростислав Сорока.

Львівщина вже уклала регіональну угоду з НАК ”Нафтогаз Україна”, який за поставлену продукцію повинен виплатити близько 100 млн. грн. НАК ”Нафтогаз Україна” зацікавився продукцію перш за все Дрогобицького долотного заводу, а також машинобудівних заводів.

На завершальній стадії зараз перебуває підготовка до підписання угоди з Рівненською АЕС про постачання продукції підприємств Львівщини, — повідомив Ростислав Сорока.

Планується також укладення угод із „Укрвуглепромом” та „Укртелекомом”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...