Головна » Інше » За перше півріччя 2003 року бюджет Львова виконується на 47,9%

За перше півріччя 2003 року бюджет Львова виконується на 47,9%

За перше півріччя 2003 року до загального фонду бюджету міста Львова надійшло 148,7 млн. грн., що складає 47,9% до затвердженого бюджету, — повідомила сьогодні на засіданні Львівського міськвиконкому заступник міського голови Львова з фінансових питань Любов Максимович, доповідаючи про підсумки виконання міського та районних бюджетів міста Львова за 1-е півріччя 2003 року.

Любов Максимович зазначила, що з цих коштів вилучено до Державного бюджету 30,5 млн. грн. Крім цього одержано субвенцію з Державного бюджету в сумі 43,5 млн. грн. Видатки загального фонду бюджету міста Львова в 1-му півріччі проведені в сумі 188,4 млн. грн.

За звітний період до міського бюджету надійшло: прибуткового податку з громадян в сумі 108,5 млн. грн.; земельного податку надійшло – 10,8 млн. грн. орендної плати – 1,4 млн. грн. Любов Максимович зауважила, що податок на прибуток підприємств комунальної власності в бюджет міста надійшло лише 0,9 млн. грн. від запланованих 2,3 млн. грн. Вона повідомила, що найбільшу заборгованість перед бюджетом Львова мають: ЛМКП „Львівводоканал” – 1,8 млн. грн.., МКП „Львівтеплоенерго” – 0,6 млн. грн., МКП ”Залізничнетеплоенерго” – 0,5 млн. грн.

Протягом січня-червня поточного року в бюджет міста надійшло місцевих податків і зборів в сумі 5 млн. грн. При цьому Любов Максимович зазначила, що невиконано план надходжень з ринкового збору, комунального податку, збору за паркування автотранспорту, збору за видачу дозволу на розміщення об‘єкту торгівлі та сфери послуг.

Таким чином, за її словами, заборгованість до бюджету міста становить 14,7 млн. грн.

Любов Максимович також повідомила, що до спеціального фонду бюджету міста Львова надійшло 13,5 млн. грн., що становить 20,5% до затвердженого бюджету.

Обсяг доходів і видатків загального фонду бюджету міста Львова затверджений на 2003 рік в сумі 404,7 млн. грн. У вказаній сумі врахована субвенція з Державного бюджету на соціальний захист населення та пільговий проїзд окремих категорій громадян в сумі 86,9 млн. грн., субвенція на охорону здоров‘я з інших бюджетів – 1,8 млн. грн., субвенція з Державного бюджету на центральну частину Львова – 5,6 млн. грн., дотація бюджету міста Винники – 74,9 тис. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...