Головна » Інше » У листопаді на Львівщині приватизували 47 об’єктів

У листопаді на Львівщині приватизували 47 об’єктів

У листопаді 2003 року у Львівській області було роздержавлено 47 об’єктів, в тому числі 8 загальнодержавної і 39 комунальної власності, повідомив „Контекст-медіа” відділ аналітичних досліджень Регіонального відділення ФДМУ у Львівській області.

Як сказано у повідомленні відділення, 44 роздержавлених минулого місяця об’єктів належали до групи А (38 — комунальної форми власності і 6 — загальнодержавної), 1 — до групи Д загальнодержавної власності і 2 — до групи Ж (1 — комунальної та 1 — загальнодержавної).

Щодо способів приватизації, то 40 об’єктів в листопаді приватизували шляхом викупу, 7 продали через аукціон.

Безпосередньо Регіональним відділенням Фонду держмайна цього місяця було приватизовано 13 об’єктів (27,66% від кількості приватизованих цього місяця об’єктів), з них 8 об’єктів загальнодержавної власності (6 — групи А, 1 — групи Д, 1 — групи Ж) та 5 об’єктів комунальної власності (4 — групи А та 1 — Ж).

Органами приватизації у містах обласного підпорядкування та районах області протягом листопада приватизували 34 об’єкти. 16 об’єктів (34% від кількості приватизованих у листопаді) роздержавило управління ресурсів Львівської міської ради. 5 приватизував фонд комунального майна Бориславської міської ради. По 3 об’єкти приватизували управління комунального майна Сокальської районної ради та відділ з управління майном комунальної власності і приватизації Миколаївської райради. По 2 об’єкти приватизували відділ приватизації та управління майном Трускавецької міськради і виконком Жидачівської міськради. По одному об’єкту роздержавили відділ комунального майна Самбірської міськради, відділ міськвиконкому з приватизації та управлінню м.Стрия та відділ управління та приватизації комунальної власності Дрогобицької міськради.
У жовтні на Львівщині було приватизовано 65 об’єктів, в тому числі 10 загальнодержавної власності, решта — комунальної.

В цілому за 11 місяців ц.р. в області приватизували 443 об’єкти, з них 87 загальнодержавної власності.

Від початку приватизації у Львівській області роздержавили 8 807 об’єктів (з них 30 приватизував центральний апарат ФДМУ). За кількістю приватизованих об’єктів комунальної форми власності Львівщина займає перше місце по Україні, значно випередивши інші регіони. За загальною кількістю приватизованих об’єктів — друге місце серед областей України.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...