Головна » Інше » Американські страховики ще в 2008 році попереджали, що буде війна Росії з Україною
Брифінг з приводу проведення Весняного ділового форуму 2019

Американські страховики ще в 2008 році попереджали, що буде війна Росії з Україною

Ще в 2008 році представники страхової компанії зі США, виступаючи на першому Весняному діловому форумі у Львові, оприлюднили прогноз, згідно з яким на Україну очікувала війна з Росією та втрата Криму.

Про це сьогодні, 20 березня, на брифінгу з приводу проведення чергового Весняного ділового форуму повідомив його організатор Володимир Глащенков.

«До цих пір мені ті, хто були на І-му Весняному, згадують, що приїхали мої такі хороші друзі з американської страхової компанії, і ми в 2008 році на І-му Весняному сказали те, що буде війна з Росією і буде втрата Криму», — сказав він.

Зі слів Глащенкова, мер Львова Андрій Садовий, що був присутній тоді на форумі, не сприйняв слова гостей зі США всерйоз.

«Андрій Іванович сидів біля мене і каже: «Володь, кого ти привіз?!», — поділився спогадом організатор Весняного ділового форуму.

Цей випадок він навів як приклад того, що його захід збирає дійсно серйозних експертів, яких варто послухати.

Цьогоріч Весняний діловий форум відбуватиметься 11-12 квітня. Його тема: «Україна в 2019 — новий період невизначеності чи можливостей?». Акцент буде саме на пошуку можливостей для української економіки та бізнесу. Зокрема, учасники розберуть кейси успішних іноземних інвестицій українського бізнесу за кордон.

Свою участь в форумі уже підтвердили заступник голови Національного банку України Дмитро Сологуб, старший банкір Європейського банку реконструкції та розвитку Денис Гайовий, головний економіст Dragon Capital Олена Білан, партнер Horizon Capital Костянтин Магалецький та інші.

Всього на Весняному діловому форумі традиційно очікують близько 200 учасників.

Заступник міського голови Андрій Москаленко привітав ініціативу Володимира Глащенкова з організації такого ділового заходу у Львові. «Будь-яка платформа для обміну думок — це в десятки, сотні разів краще, ніж її відсутність», — сказав він.

А голова правління «Кредобанку» Ґжеґож Шатковскі, відповідаючи на запитання журналістів, яким є прогноз банку щодо розвитку української економіки, сказав, що він є «зважено позитивний».

На головному фото (зліва направо): Віталій Ковальчук, співвласник ТМ “Молокія”, Ґжеґож Шатковскі, голова правління “Кредобанку”, Володимир Глащенков, організатор Весняного ділового форуму, Андрій Москаленко, заступник мера Львова з питань розвитку 

 

x

Рекомендуємо

Максим Козицький

Львівщина стала лідером в Україні за всіма економічними показниками, і це погано, — керівник області

В умовах війни економіка Львівської області демонструє найкращі показники з-поміж усіх інших ...