Головна » Інше » 2002 року УДППЗ “Укрпошта” ввела 115 об’єктів поштового зв’язку

2002 року УДППЗ “Укрпошта” ввела 115 об’єктів поштового зв’язку

За 2002 рік Українське державне підприємство поштового зв’язку „Укрпошта” ввело в експлуатацію 115 об’єктів поштового зв’язку, в тому числі побудувало 3 нові відділення.

Про це „Контекст” повідомила прес-служба „Укрпошти” з посиланням на дані, озвучені на засіданні ради директорів УДППЗ 31 січня.

Загалом торік у розвиток поштової галузі підприємство спрямувало 69,6 млн. грн., на 17% більше, ніж 2001 року. Завершило перехід на нову схему магістральних перевезень пошти автомобільним транспортом, таким чином покращивши показник проходження письмової кореспонденції між обласними центрами України (протягом 2-3 днів) на 7,46% – до 97,85%. (На кінець року в Україні функціонувало 32 магістральних автомаршрути, на 17 з яких впроваджено перевезення пошти у контейнерах).

Відбулися також зміни і в міжнародних перевезеннях пошти – „Укрпошта” організувала автомобільні маршрути „Львів-Перемишль” і „Київ-Брянськ”.

Завершились підключення всіх вузлів поштового зв’язку до системи електронного переказу, розробка і випробування технології та програмно-технічного комплексу обслуговування платіжних карток Національної системи масових електронних платежів.

Довідка „Контексту”: УДППЗ „Укрпошта” на сьогодні надає понад 75 видів послуг, в т.ч., крім суто поштових, реалізацію лотерей, розрахунково-касове обслуговування клієнтів, послуги факсимільного зв’язку, перевезення вантажів, „Фото поштою”.

Дохід „Укрпошти” за 2002 рік склав 1,332 млрд. грн., прибуток – 18,3 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...