Головна » Інше » Будівельники Львівської залізниці проводять оновлення вокзального комплексу станції Корсунь Одеської залізниці

Будівельники Львівської залізниці проводять оновлення вокзального комплексу станції Корсунь Одеської залізниці

Служба будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Львівської залізниці проводить оновлення вокзального комплексу станції Корсунь Одеської залізниці, – повідомили „Контекст-медіа” у Львівській залізниці.

Як сказано у повідомленні, будівельникам необхідно виконати великий обсяг робіт. Вартість робіт оцінюється приблизно у 4,5 млн. гривень.

Внутрішній інтер’єр приміщень і благоустрій території у Корсуні виглядатиме так само, як і на оновлених вокзалах Львівської області. „Одеська залізниця видала тільки паспорт фасаду вокзального комплексу, погоджений з районною архітектурою”, – зазначено у повідомленні.

У ньому, з посиланням на слова головного інженера служби будівельно-монтажних робіт Любомира Мельника, інформується, що вокзальний комплекс станції Корсунь не ремонтувався з часу післявоєнної відбудови.

Оновлення вокзалу у Корсуні передбачено програмою будівництва швидкісної магістралі Київ-Дніпропетровськ. Роботи з відновлення розпочалися 16 травня. Зараз до них залучено 120 фахівців-будівельників Львівської залізниці.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...