Головна » Інше » Жидачівський ЦПК не виплачуватиме дивіденди за підсумками роботи у 2002 році

Жидачівський ЦПК не виплачуватиме дивіденди за підсумками роботи у 2002 році

ВАТ „Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат” (Львівська область), єдиний в Україні виробник газетного паперу, не виплачуватиме дивіденди за підсумками роботи у 2002 році. Про це сказано у повідомленні ВАТ „ЖЦПК”, текстом якого володіє „Контекст-медіа”.

„Фонд виплати дивідендів на 2002 рік не утворювався і виплата дивідендів по підсумках роботи товариства за 2002 р. не планується відповідно до рішення загальних зборів акціонерів від 20 лютого 2002 р.”, – сказано у повідомленні.

Як повідомляло агентство, 4 квітня відбулися загальні збори акціонерів Жидачівського ЦПК, на яких головою правління компанії було обрано Олександра Пітулу.

ВАТ „Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат” (ЖЦПК) створений 1951 року, входить до складу концерну „Основа”. Держпакетом акцій підприємства управляє Державна акціонерна холдингова компанія „Укрпапірпром”.

До асортименту продукції, яку випускає комбінат, входить небілена целюлоза, різноманітні види паперу (газетний, офсетний, письмовий, обкладинковий, обгортковий), картон (тест-лайнер, флютинг, коробковий, палітурний, склеєний), гофротара.

2002 року обсяг товарної продукції, виробленої ЖЦПК, зріс на 6,5% – до 202 млн. грн. Комбінат збільшив виробництво газетного паперу (на 1,8% у порівнянні з 2001 р. – до 32 тис. тонн), картону (на 5% – до 72,7 тис. тонн), транспортної тари (на 1,6% – до 85 млн. кв. метрів). Отримав 12,7 млн. грн. прибутку від виробництва і 3,2 млн. грн. чистого збитку.

У 2003 році ЖЦПК планує збільшити на 25-30% виробництво усіх видів продукції.

Статутний фонд ВАТ «ЖЦПК» – 22 808,3 тис. гривень.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...