Головна » Інше » „Добромиль-Київ” хоче викупити у кредиторів Львівського заводоуправління будматеріалів частки у підприємстві

„Добромиль-Київ” хоче викупити у кредиторів Львівського заводоуправління будматеріалів частки у підприємстві

ДП „Добромиль-Київ” хоче викупити у кредиторів ВАТ „Львівське заводоуправління будівельних матеріалів” (ЛЗУБМ) їхні частки у підприємстві.

Питання про викуп розглядатиметься на черговому засіданні комітету кредиторів ЛЗУБМ 15 жовтня.
На це засідання також виносяться питання про проведення інвентаризації активів заводоуправління з метою виявлення майна, що може бути викуплене інвестором; про визначення процедури покриття інвестором заборгованості ЛЗУБМ з виплати зарплати працівникам.

Окрім цього, на засіданні розглядатиметься звіт розпорядника майна щодо витрат.

Нагадаємо, 7 жовтня на засіданні комітет кредиторів заводоуправління розглянув інформацію про кількісну зміну голосів між його членами, в результаті якої більшість голосів від ДПІ Галицького району Львова перейшла до Пенсійного фонду (Пенсійний фонд Галицького і Личаківського районів Львова в сумі тепер володіють 520 голосами, податковій — 447).

Цього ж дня комітет переобрав керуючого санацією ЛЗУБМ, обравши замість Володимира Фаріона, який подав заяву про звільнення за власним бажанням, арбітражного керуючого Олега Ящишина.

„Добромиль-Київ” виконує план санації Львівського заводоуправління будматеріалів і на сьогодні інвестувало в підприємство 578 тис. гривень.

До ВАТ „Львівське заводоуправління будівельних матеріалів” входять три цегельних заводи із замкнутим циклом виробництва, кахельний завод, ремонтно-механічний завод, бетоний цех і кар’єр. З грудня 2002 року підприємство не працює.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...