Головна » Інше » На Львівщині погіршилися показники розрахунків за газ

На Львівщині погіршилися показники розрахунків за газ

За підсумками одинадцяти місяців 2003 р. розрахунки за спожитий газ по області становлять 86,5% і Львівщина входить у першу десятку. Однак за показниками поточних розрахунків за спожитий природний газ у листопаді Львівська область скотилася на останнє місце в Україні. — повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Рівень поточної проплати минулого місяця складає на Львівщині всього 38,9%. Для порівняння, сусідні області мають значно вищі показники проплати: Волинська – 65%, Рівненська – 88%, Тернопільська – 83%, Закарпатська – 100%. Загалом, середній рівень поточних розрахунків за газ в Україні складає 69%.

У Львові рівень проплати за природний газ, за інформацією Львівської філії “Торговий дім “Газ України”, становить лише 29,8%.

Серед районів і міст Львівщини, які мають незадовільні показники поточної проплати за листопад: Борислав (23%), Стебник (28%), Червоноград (39%), Новояворівськ (25%), а також райони – Перемишлянський (20%), Миколаївський (33%), Сокальський (7,5%), Яворівський (22%).

Ліміти газу виділені на Львівську область є одними з найвищих у державі. У той же час низький рівень поточних розрахунків, за його ж словами, дає підстави ДК “Газ України” більше не йти назустріч тепловикам Львівщини. “Ліміти виділятимуться тільки відповідно до рівня оплати”, — наголосив сьогодні на нараді у Львівській ОДА заступник директора з комерційних питань ДК “Газ України” Олександр Мусієнко.

Як повідомляло агентство, за результатами жовтня, Львівщина посідала шосте місце серед областей України за розрахунками за газ.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...