Головна » Інше » „Галнафтогаз” підписав з „Райффайзенбанк-Україна” угоду про відкриття кредитної лінії для розвиток мережі АЗК „Окко”

„Галнафтогаз” підписав з „Райффайзенбанк-Україна” угоду про відкриття кредитної лінії для розвиток мережі АЗК „Окко”

ВАТ „Концерн Галнафтогаз” (Львів) підписав з „Райффайзенбанк-Україна” угоду про відкриття кредитної лінії в розмірі на 5 млн. дол. терміном на 5 років для розвитку мережі автозаправних комплексів ТМ „Окко”, повідомив „Контекст-медіа” прес-секретар „Галнафтогазу” Олесь Пограничний.
Згідно з умовами кредитного договору відкрито два транші для розбудови мережі АЗК „Окко”, уточнив він. Один з них — для купівлі АЗК, реконструкції існуючих та будівництво нових АЗК.

„Підставою для початку такого вигідного і стратегічного партнерства з „Райффайзенбанк-Україна” є позитивна тенденція розвитку нашої компанії, і стабільні інвестиції в будівництво АЗК торгової марки „Окко”, — процитував Олесь Пограничний слова фінансового директора „Галнафтогазу” Василя Даниляка. Так, з початку 2003 року концерн збільшив мережу своїх автозаправок на 22 одиниці.

Інший фахівець „Галнафтогазу”, начальник аналітичного відділу Андрій Худо, з приводу підписання угоди з „Райффайзенбанком”, за повідомленням прес-секретаря, зазначив, що концерн „має амбітні плати щодо розвитку мережі „Окко” та збільшення частки національного роздрібного нафтопродуктового ринку”. У цю справу компанія залучала як власні кошти, так і кошти інвесторів, зокрема ЄБРР, банку „Аваль”, „Кредитпромбанку”, „Укрсоцбанку”.

„Співпраця з „Райффайзенбанком” є логічним продовженням політики розвитку мережі АЗК та співпраці з інвесторами в частині оптимізації залучених коштів”, — додав Андрій Худо.

ВАТ „Концерн Галнафтогаз” належить до трійки найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею із 72 сучасних автозаправних комплексів, що працюють під ТМ „Окко”. Загалом концерну належить близько 170 АЗС у Львівскій, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій і Чернігівській областях, а також у Києві.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...