Головна » Інше » Дорадчо-координаційний комітет при Сергієві Медведчуку провів останнє засідання у цьому році

Дорадчо-координаційний комітет при Сергієві Медведчуку провів останнє засідання у цьому році

Дорадчо-координаційний комітет при голові ДПА у Львівській області Сергієві Медведчуку провів сьогодні останнє в цьому році засідання.

Засідання було розширеним. На нього запросили керівників громадських рад, створених при районних податкових інспекціях, підприємців, пресу. Сергій Медведчук, попри заявлену важливість засідання, участі в ньому не взяв в силу, як пояснили його заступники, великої зайнятості.

Основних питань, що розглядалися на засіданні, було два. Податківців цікавило, як, виходячи з нинішньої динаміки збору платежів до бюджету і нових умов у сфері оподаткування їм вдасться виконати планові завдання на 2004 рік. Відтак просили підприємців і надалі дотримуватися „податкової культури” — не ухилятися від сплати податків. Підприємці, у свою чергу, висловили бажання більш тісно взаємодіяти з податковими органами для координації їхніх же дій щодо підприємництва.

Кроком сторін назустріч одна одній стало ухвалення рішення рекомендувати громадським радам при податкових інспекціях районів Львівщини, в яких керівниками є начальники ДПІ, звільнити їх з посад керівників рад і призначити натомість представників бізнесу. „Коли керівник чи заступник (податкової інспекції) очолюють громадську раду — це не те, що ми думали”, — прокоментував рішення Дорадчо-координаційної ради її голова Олександр Максимчук, який є також головою Львівської обласної асоціації малого та середнього підприємництва.

На сьогодні вісім з 19 громадських рад, які в ролі дорадчих органів діють при державних податкових інспекціях Львівщини, очолюють начальники інспекцій.

Дорадчо-координаційний комітет (ДКК) при голові ДПА у Львівській області працює з 2000 року. До його основних завдань входить: запровадження ефективного механізму співпраці податкової адміністрації з суб’єктами підприємництва, отримання керівництвом ДПА об’єктивної первинної інформації, вивчення та формування громадської думки щодо роботи податкових органів, участь у розв’язанні конфліктних ситуацій.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...