Головна » Інше » 15 шахтарів відмовляються покинути шахту „Бендюзьку”

15 шахтарів відмовляються покинути шахту „Бендюзьку”

За останньою інформацією, 15 гірняків шахти „Бендюзька” проводять страйк під землею, відмовляються піднятися на поверхню.

Як з’ясувалося, страйкарі є членами Терради вугільників ДП „Льввіввугілля”, яку очолює Олександр Любарський, а не НПГ. Вони вимагають повного погашення заборгованостей по зарплаті. Страйкарі щойно передали із-під землі, що вони приготували листа на ім’я голови НПГ, народного депутата Михайла Волинця зі своїми вимогами, а також просять прийти на зустріч з ними голову Терради вугільників Олександра Любарського.

Олександр Любарський у відповідь зазначив, що він погоджується на зустріч із страйкарями лише за умови, якщо на цю зустріч також приїде новий генеральний директор ДП „Львіввугілля” Віктор Шайтан. „Я розцінюю такі дії, як шантаж. Ми ж на шантаж не піддаємося. Участь у страйку беруть ті ж самі люди, які два роки тому вже проводити аналогічний страйк під землею. Загальна сума заборгованості по зарплаті працівникам шахти складає близько 3 млн. грн. У вівторок було перераховано на шахту 300 тис. грн. Але в такому скрутному стані знаходяться не лише працівники цієї шахти, а всього холдингу”, — зазначив Олександр Любарський.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...