Головна » Інше » Державна туристична адміністрація України та Львівська ОДА співпрацюватимуть у галузі розвитку туризму на Львівщині

Державна туристична адміністрація України та Львівська ОДА співпрацюватимуть у галузі розвитку туризму на Львівщині

Державна туристична адміністрація України та Львівська обласна державна адміністрація уклали Договір про спільну діяльність для створення привабливих умов для потенційного інвестора, реалізацію дієвої маркетингової політики, розвиток основних атракційно-туристичних центрів Львівщини, підтримку перспективних видів туризму.

Про це „Контекст-медіа” повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У рамках договору Державна туристична адміністрація, повідомляє прес-служба, надаватиме організаційну та фінансову допомогу для забезпечення належної реалізації заходів, спрямованих на виконання державної та обласної програм розвитку туризму.

Вона також підтримуватиме та впроваджуватиме на державному рівні регуляторні документи, розроблені у Львівській області, сприятиме розвитку в області сучасної туристичної та курортної інфраструктури, проведенню міжнародних туристичних конференцій, театралізованих фестивалів, рекламно-інформаційних турів.

Львівська ОДА, зі свого боку, подаватиме пропозиції до законопроектів, що стосуються регулювання відносин у санаторно-курортній сфері та туризмі, пропагуватиме видання рекламно-інформаційних матеріалів про туристичні та курортні можливості регіону, проводитиме моніторингові дослідження в області щодо якості надання туристичних і санаторно-курортних послуг.

Договір про спільну діяльність був підписаний 26 червня на офіційній зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олександр Сендеги та голови Державної туристичної адміністрації України Володимира Цибуха. Підписання такого договору на території України сталося вперше, зазначила прес-служба.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...