Головна » Інше » Акціонери Жидачівського ЦПК обрали головою правління компанії О.Пітулу

Акціонери Жидачівського ЦПК обрали головою правління компанії О.Пітулу

4 квітня на загальних зборах акціонери Жидачівського целюлозно-паперового комбінату (Львівська область) обрали головою правління компанії Олександра Пітулу, – повідомив „Контекст-медіа” акціонер ЖЦПК, який побажав залишитись неназваним.

За його словами, „за” призначення Олександра Пітули головою правління проголосувала абсолютна більшість зареєстрованих на зборах акціонерів (зареєструвалося 72%). „За 90% присутніх на зборах акціонерів проголосували за нього”, – сказав акціонер.

Досі Олександр Пітула, працюючи генеральним директором Жидачівського ЦПК, виконував обов’язки його голови правління.

Крім обрання голови правління, акціонери також затвердили звіт правління ЖЦПК про результати фінансово-господарської діяльності компанії за 2002 рік, фінансовий план діяльності комбінату на 2003 рік, звіт ревізійної комісії та висновки аудиторської перевірки діяльності компанії за 2002 рік.

ВАТ „Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат” (ЖЦПК) створений 1951 року, входить до складу концерну „Основа”, який об’єднує загалом 27 підприємств, в т.ч. Ізмаїльський ЦПК і Черкаську фабрику гофрокартонної тари. Держпакетом акцій ЖЦПК управляє Державна акціонерна холдингова компанія „Укрпапірпром”.

До асортименту продукції, яку випускає комбінат, входить небілена целюлоза, різноманітні види паперу (газетний, офсетний, письмовий, обкладинковий, обгортковий), картон (тест-лайнер, флютинг, коробковий, палітурний, склеєний), гофротара.

2002 року ЖЦПК, за даними концерну „Основа”, отримав 12,7 млн. грн. прибутку від виробництва. Збільшив виробництво газетного паперу (на 1,8% у порівнянні з 2001 р. – до 32 тис. тонн), картону (на 5% – до 72,7 тис. тонн), транспортної тари (на 1,6% – до 85 млн. кв. метрів). Обсяг товарної продукції, виробленої комбінатом, зріс на 6,5% – до 202 млн. гривень.

У 2003 році ЖЦПК планує збільшити на 25% виробництво усіх видів продукції.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...