Головна » Інше » Технічна документація по трьох земельних ділянках, які готуються для продажу на земельному аукціоні, проходить експертизу у головному управлінні земельних ресурсів Львівської ОДА

Технічна документація по трьох земельних ділянках, які готуються для продажу на земельному аукціоні, проходить експертизу у головному управлінні земельних ресурсів Львівської ОДА

Технічна документація по трьох земельних ділянках, які пропонується виставити на четвертий земельний аукціон у Львові, зараз проходять експертизу у Головному управлінні земельних ресурсів Львівської ОДА, – повідомив сьогодні на прес-конференції начальник цього управління Олександр Настасенко.

Олександр Настасенко заявив, що був негативний висновок експертизи управління земельних ресурсів Львівської ОДА щодо ділянки на вулиці Тернопільській, яка була продана на першому земельному аукціоні 4 липня – саме через продаж цієї земельної ділянки виник конфлікт, який призвів до самоспалення викладача ЛНУ ім. Івана Франка Станіслава Шендрика. Хоча по цій земельній ділянці і було факт самозахоплення, однак всі ці проблеми міська влада мала вирішувати через суд, вважає Олександр Настасенко. Крім того фірма, яка придбала ділянку, не мала права приступати до будь-яких робіт до моменту отримання Акту на право власності.

Так само негативний був висновок експертизи щодо однієї з ділянок, яка була виставлена на другий земельний аукціон 22 серпня, однак вона була так само продана.

Щодо технічної документації на земельні ділянки, які були виставлені на третій земельний аукціон 30 вересня, то технічна документація на них надійшла в управління земельних ресурсів взагалі після проведення аукціону і зараз вона знаходиться в прокуратурі.

Олександр Настасенко повідомив, що наразі лише три підприємства отримали Державні акти на право приватної власності на придбану землю.

Четвертий земельний аукціон планувалося провести 31 жовтня.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...