Головна » Інше » Голова Львівської ОДА М.Янків представив свого нового заступника з фінансових питань О.Демківа

Голова Львівської ОДА М.Янків представив свого нового заступника з фінансових питань О.Демківа

28 лютого голова Львівської облдержадміністрації Мирон Янків представив апарату ОДА свого нового заступника з фінансових питань Олега Демківа, — повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Мирон Янків повідомив, що його новий заступник займатиме ще й посаду начальника головного управління фінансів Львівської ОДА.

Олег Демків заявив, що бачить своє завдання у тому, аби закріпити позитивні тенденції у бюджетній сфері області та розгорнути їх.

Присутній на представлені перший заступник глави Адміністрації Президента України Юрій Загородній зазначив, що „керівництво АПУ буває на представленнях, як правило, тоді, коли змінюють губернаторів. У даному випадку можна лише побажати Мирону Янківу довго працювати на своїй посаді”. Юрій Загородній побажав Олегу Демківу швидкого входження у посаду і командного долання перешкод.

З вітаннями на адресу Олега Демківа виступив також голова Тернопільської ОДА Іван Курницький, який прибув до Львова на церемонію вручення дипломів у Львівській регіональній академії державного управління при Президентові України.

Анатолій Данилишин, який займав раніше посаду заступника голови Львівської ОДА, відтепер працюватиме начальником управління Держбюджету Міністерства фінансів України. Мирон Янків подякував Анатолію Данилишину за плідну співпрацю на посаді заступника голови Львівської ОДА.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...