Головна » Інше » Любомир Буняк і президент Вроцлава підписали договір про партнерські стосунки Львова і Вроцлава

Любомир Буняк і президент Вроцлава підписали договір про партнерські стосунки Львова і Вроцлава

9 грудня міський голова Львова Любомир Буняк та президент міста Вроцлава (Польща) Рафал Дуткевич підписали договір про встановлення партнерських стосунків між містом Вроцлавом (Республіка Польща) та Львовом, – повідомила начальник управління міжнародних зв’язків Львівської міської ради Ірина Подоляк.

Договір стосується економічної та культурної співпраці. У ньому, за словами І.Подоляк, значна увага приділяється поширенню та регулярному обміну інформацією про найважливіші проблеми і результати в сфері комунального господарства та економіки міст через участь у конференціях, виставках, ярмарках у Львові та Вроцлаві, продовженню співпраці у межах програми „Львів – Вроцлав: партнерство для допомоги” з участю переважно неурядових організацій та ін.

Начальник управління міськради зазначила, що підписаний договір є „формальним відображенням” давніх дружніх стосунків між Львовом та Вроцлавом.

Протокол намірів про співпрацю між Львовом і Вроцлавом був підписаний у червні 2001 року. 29 травня 2002 року у Вроцлаві було урочисто підписано декларацію співпраці зі Львовом щодо реалізації програми „Вроцлав – Львів: партнерство для допомоги”. У межах цієї програми співпрацюють громадські організації Вроцлава і Львова, які займаються опікою над неповносправними, старшими людьми, дітьми, хворими і т.д.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...