Головна » Інше » Світовий банк уважно наглядатиме за реалізацією проекту водопостачання Львова

Світовий банк уважно наглядатиме за реалізацією проекту водопостачання Львова

Світовий банк здійснюватиме чільний нагляд за реалізацією проекту з покращення водопостачання Львова, – заявив 6 грудня на прес-конференції у Львові директор СБ в Україні, Білорусі та Молдові Лука Барбоне.

Лука Барбоне, котрий у Львові уже вдруге, відзначив, що у Львівській області сталися вражаючі зміни у сфері малого та середнього бізнесу. „Важливо, аби місцева влада сприяла у розвитку малих та середніх підприємців”, – підкреслив він.

На зустрічі із першим заступником голови Львівської облдержадміністрацією Олександром Сендегою Лука Барбоне зауважив, що Світовий Банк та Україна уже на шляху розробки програми про видачу актів про право на землю, яка сприятиме позитивним змінам в економіці України.

Важливим фактором співробітництва Світового Банку та України, вважає Л. Барбоне, є те, що Україна взяла Європейський курс розвитку.

Олександр Сердега, у свою чергу, відзначив, що для Львівської області співпраця зі Світовим Банком є надзвичайно важливою, насамперед у таких галузях, як енергетичне забезпечення, розвиток курортної галузі, транспортних сполучень, будівництві консесійних доріг.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...