Головна » Інше » ПУМБ почав здійснювати безадресні грошові перекази по системі UNIStream

ПУМБ почав здійснювати безадресні грошові перекази по системі UNIStream

Фото: rbc.ua

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) 12 квітня 2012 р. почав надавати послуги безадресних грошових переказів по міжнародній системі грошових переказів UNIStream. 

Про це «Прибуток» повідомила прес-служба банку.

При відправці безадресного переказу відправникові не потрібно заздалегідь обирати пункт одержання − достатньо вказати країну. Отримати грошовий переказ можна в будь-якому пункті системи UNIStream в межах країни, в яку переказ був відправлений.

Безадресні перекази UNIStream здійснюються між низкою країн СНД і далекого зарубіжжя: Росією, Вірменією, Білоруссю, Грузією, Казахстаном, Киргизстаном, Молдовою, Таджикистаном, Узбекистаном, Україною та Ізраїлем. Кількість учасників системи, що надають послуги безадресних переказів, стрімко збільшується.

UNIStream є провідною міжнародною системою термінових грошових переказів для фізичних осіб, яка об’єднує понад 250 000 пунктів обслуговування у майже 100 країнах світу. За даними НБУ в 2011 році за допомогою іноземних систем грошових переказів в Україну надійшло майже 6 млн грошових переказів на загальну суму 3,15 млрд. дол США. 13% від усіх надходжень припадає на систему UNIStream − 2-е місце серед всіх міжнародних систем переказів, що використовуються в Україні.

Відправити та отримати грошовий переказ UNIStream за найвигіднішими тарифами можна в доларах США, євро і російських рублях в будь-якій з 168 точок присутності ПАТ «ПУМБ» по всій території Україні.

«Прибуток»

 

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...