Головна » Інше » „Кредит Банк (Україна)” уклав кредитний договір з „Автосервісінвестом” в рамках обслуговування підприємств зі статусом франчайзі Bosch Service в Україні

„Кредит Банк (Україна)” уклав кредитний договір з „Автосервісінвестом” в рамках обслуговування підприємств зі статусом франчайзі Bosch Service в Україні

АТ „Кредит Банк (Україна)” (КБУ) уклав 4 листопада з ТзОВ „Автосервісінвест” (м.Маріуполь) кредитний договір в рамках обслуговування підприємств, що мають статус франчайзі Bosch Service в Україні, для фінансування діяльності.

Про це „Контекст-медіа” повідомив прес-секретар банку Олексій Хміль.

Це вже третя за рахунком угода, укладена «Кредит Банком (Україна)» на виконання угоди між ним і Європейським банком реконструкції та розвитку, за якою КБУ виступає банком-агентом з обслуговування кредитної лінії ЄБРР, спрямованої на сприяння розвитку мережі українських підприємств, що працюють за стандартами Bosch Auto Service.

Розміру кредиту, який буде надано „Автосервісінвесту” О.Хміль не уточнює.

Він зазначає, що, згідно з умовами кредитування, сума кредиту для підприємств-франчайзі Bosch Service в Україні складає від 200 тис. до 500 тис. доларів на 5 років з метою поповнення оборотних коштів та на інвестиційні цілі (закупівля обладнання, устаткування, іншого майна тільки в учасників групи Bosch).

Виплата кредитів може здійснюватися в одній сумі або 4 траншами, мінімальна сума яких 50 тис. дол. Пільговий період погашення основного боргу за кредитом — 1 рік.

Як повідомлялося, 20 жовтня „Кредит Банк (Україна)” підписав другу угоду в рамках обслуговування підприємств-франчайзі Bosch Service в Україні — з ПВП „Центр-Сервіс” (м.Суми).

4 лютого 2003 року банк підписав першу кредитну угоду в рамках обслуговування підприємств-франчайзі Bosch Service в Україні — з ВАТ „Полтава-Авто”.

АТ „Кредит Банк (Україна)” — єдиний в Україні банк, що діє за програмою кредитного обслуговування підприємств, що мають статус франчайзі Bosch Service в Україні.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...