Головна » Інше » ФДМУ знову не вдалося продати 98,54% акцій львівського НДІ радіоелектронної медапаратури

ФДМУ знову не вдалося продати 98,54% акцій львівського НДІ радіоелектронної медапаратури

Конкурс з продажу державних 98,54% акцій ВАТ „Науково-дослідний інститут радіоелектронної медичної апаратури” (Львів), результати якого мали бути підбиті 28 листопада, не відбувся через відсутність заявок претендентів, повідомили „Контекст-медіа” у прес-службі Фонду держмайна України.

В ФДМУ кажуть, що ситуація з продажем цієї компанії є достатньо складною, зважаючи на те, що на жоден із оголошуваних досі конкурсів по ній не надходило заявок. Тепер у Фонді навіть не знають, що далі робити з держпакетом НДІ РЕМА. „Звичайно знаємо — чи продавати, чи ні. (В цьому випадку) не визначено, що далі”, — сказала в розмові з агентством представниця центрального апарату ФДМУ.
На запитання, чи можливо таке, що ціну пакета знизять, вона припустила, що так. Але зазначила, що це лише „думки вголос”.

Фонд держмайна, незважаючи на відсутність попиту на майже 100%-ий пакет львівського НДІ радіоелектронної медапаратури, стартову ціну на нього щоразу залишає ту ж — 908,6 тис. грн.
Попередній безрезультативний конкурс з продажу держпакету НДІ РЕМА Фонд держмайна проводив у липні-вересні цього року (термін подачі заявок становив 75 днів).

ВАТ „Науково-дослідний інститут радіоелектронної медичної апаратури” спеціалізується на дослідно-конструкторських роботах, виробництві електрокардіографів, електродів та запчастин для медичної техніки. Статутний фонд — 1 316,971 тис. грн. Кількість робочих місць — 52.

За І півріччя 2003 року компанія виробила продукції на 10,6 тис. грн. У ВАТ 214,9 тис. грн. кредиторської заборгованості і 59,7 тис. грн. дебіторської. Перші 6 місяців 2003 р. воно закінчило з 4,7 тис. грн. балансового збитку.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...