Головна » Інше » У Новояворівську не вдалося провести плебісцит з приводу заборони будівництва заводу латексних виробів

У Новояворівську не вдалося провести плебісцит з приводу заборони будівництва заводу латексних виробів

У м. Новояворівську (Львівська область) Громадському комітету непокори не вдалося зібрати 9 тис. підписів, необхідних для для визнання результатів плебісциту, – повідомив 26 грудня голова комітету Стефан Козак.

„Невдало був обраний час проведення плебісциту. Ми обійшли 50 тис. людей. Зараз до 40% з мешканців одного під’їзду відсутні – перебувають або на заробітках, або у селі, де легше прогодувати родину. Отож не було можливості опитати всіх мешканців Новояворівська”, – пояснив він.

За його словами, результати опитування засвідчили, що 84% з тих, хто взяв участь у плебісциті, висловилися проти будівництва заводу, 82% – за недовіру депутатам і 83% – за відставку Миколи Горана з посади міського голови Новояворівська.

Після того, як міський голова Новояворівська не дотримався обіцянки ініціювати проведення референдуму з питання будівництва у місті заводу латексних виробів, Комітет громадської непокори вирішив провести міський плебісцит. Мешканцям Новояворівська було запропоновано дати відповіді на 3 запитання: чи підтримують вони ідею будівництва у місті заводу латексних виробів, чи довіряють вони депутатам міської ради та депутатам Львівської облради, які представляють Новояворівськ, а також чи довіряють вони міському голові Новояворівська Миколі Горану.

x

Рекомендуємо

Жовтий автомобіль таксі

«Почати поїздку». Чим загрожує водію нелегальне таксування

Багато водіїв зараз займаються таксуванням. Мобільні застосунки на кшталт Bolt чи Uklon ...