Головна » Бізнес » Промисловість » Львів’яни виготовили новий автобус для потреб портовиків Миколаєва
Автобус "Електрон", виготовлений для СК Ольвія (Миколаїв)

Львів’яни виготовили новий автобус для потреб портовиків Миколаєва

Львівський Концерн «Електрон» виготовив на базі пасажирського автобуса модифіковану модель, призначену для потреб стивідорної компанії «Ольвія» із Миколаєва.

Про це повідомляється на офіційній сторінці «Електрона» в «Фейсбук».

«ДП СК «Ольвія» (м. Миколаїв) отримало новенький пасажирський автобус марки «Електрон». Новий автобус, виготовлений концерном «Електрон», відрізняється від базової моделі», — сказано в повідомлені.

На відміну від базової моделі, у новому автобусі не три, а лише двоє дверей (задні прибрали). За рахунок цього кількість пасажирських сидінь вдалось збільшити з 30 до 37. Натомість «постраждала» загальна місткість автобуса: якщо базова модель вміщала 102 пасажира, то модифікована — всього 90.

Автобус оснащений кількома системами гальмування, бортовим комп’ютером з сенсорними дисплеями, системою «розумного» клімат-контролю, а всі деталі салону виконані з незаймистих матеріалів.

Тендер на придбання автобуса “Ольвія” провела навесні 2018 року. Окрім “Електрона”, а точніше українсько-німецького СП “Електронтранс”, в якому “Електрону” належить частка, участь в аукціоні взяв також Автоскладальний завод №1 автокомпанії “Богдан Моторс”. Зрештою, переможцем було обрано “Електронтранс”, який запропонував продати автобус за 4 млн 971 тис. грн.

Нагадаємо, 12-метровий низькопідлоговий автобус моделі А18501 на «Електроні» почали випускати в 2016 році.

 

x

Рекомендуємо

Сільнички

Соляна криза. В проект будівництва нового сільзаводу на Львівщині внесли зміни

На Львівщині триває підготовка до будівництва нового сільзаводу.