Головна » Бізнес » Енергетика » СБУ провела обшуки у львівському та київському офісах “Галнафтогаз”
АЗК ОККО

СБУ провела обшуки у львівському та київському офісах “Галнафтогаз”

У вівторок, 21 серпня, працівники СБУ провели обшуки у львівському та київському офісах ПАТ «Концерн Галнафтогаз», що є власником мережі автозаправних комплексів «ОККО».

Про це повідомила низка українських ЗМІ. Інформацію про обшуки підтвердила представниця прес-служби «ОККО» Ярослава Полякова.

Як зазначає «НафтоРинок», на час обшуків офіс компанії було знеструмлено.

За інформацією, яка є у розпорядженні Zaxid.net, компанію підозрюють у фінансуванні тероризму. За непідтвердженою інформацією, СБУ підозрює «Галнафтогаз» у роботі на території окупованого Криму та у Луганській та Донецькій областях.

Наразі у мережі АЗК «ОККО» не коментують цю інформацію, але вказують, що офіційна позиція керівництва буде озвучена сьогодні, 22 серпня, на прес-конференції у Києві.

За даними бізнес-пошукової системи YouControl, бенефіціарним власником ПАТ «Концерн Галнафтогаз» є відомий бізнесмен Віталій Антонов. Керівником компанії з 2012 року є Назар Купибіда.

Офіс компанії у Львові розташований на вул. Героїв УПА, 72, а у Києві офіс розташований на вул. Пилипа Орлика 24/1.

(Оновлено о 16:06) Президент “Концерну Галнафтогаз” Віталій Антонов заявив на прес-конференції у Києві, що компанія з 2014 року не працює на окупованих територіях і не мала жодних контактів з тамтешніми терористичними утвореннями. Водночас, він сказав, що у Криму “наші заправочні станції сьогодні експлуатуються трудовим колективом цих заправочних станцій, які в нас працювали більше 10 років в компанії, і вони продовжують бути на них, але без нашого бренду. Вони їх в нас орендують на сьогоднішній день, і за ці гроші, які заробляють, вони годують свої сім’ї”.

Повністю прес-конференцію з приводу обшуків СБУ в офісах “Галнафтогазу” можете переглянути нижче:

x

Рекомендуємо

АЗК "ОККО" нової конструкції в Одесі з сонячними панелями замість даху

На понад 80 АЗК «ОККО» встановлять сонячні електростанції

Мережа «ОККО», якою володіє «Концерн Галнафтогаз» зі Львова, оголосила про намір найближчим ...