Головна » Бізнес » Туризм » Фахівці придумали, як розбудовувати туристичний потенціал гірських районів Львівщини

Фахівці придумали, як розбудовувати туристичний потенціал гірських районів Львівщини

Львівська обласна рада спільно з Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» розробила проект концепції програми, спрямованої на розбудову туристичного потенціалу в гірських районах області. 

Про це «Прибуток» повідомив відділ інформації та зв’язків з громадськістю Львівської облради.

Серед заходів, передбачених концепцією, — розробка велосипедних туристичних та відпочинкових маршрутів у гірських районах; розробка та встановлення інформаційних знаків на трасах міжнародного, загальнодержавного та місцевого значення; сприяння підвищенню якості надання послуг у зоні дії проекту; промоційна діяльність.

Комісія з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму Львівської облради вирішила винести проект концепції на розгляд сесії, щоб мати змогу виставити її на Всеукраїнський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування.

Такий конкурс щороку проводить Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні. Його переможці можуть розраховувати на фінансування у розмірі 1,5 млн. грн., за умови співфінансування в розмірі 20% від вартості проекту.

До гірських належать Самбірський, Старосамбірський, Дрогобицький, Сколівський і Турківський райони Львівської області.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...