Головна » Бізнес » Промисловість » На Львівську тютюнку прийшли з обшуком
Винниківська тютюнова фабрика

На Львівську тютюнку прийшли з обшуком

Детективи Бюро економічної безпеки України спільно з детективами територіального управління БЕБ у Львівській області проводять обшуки на Винниківській тютюновій фабриці.

Про це повідомив TopKyiv.info з посиланням на офіційне повідомлення БЕБ. Бюро не конкретизує назву підприємства, обмежившись розпливчатим формулюванням «одна з тютюнових фабрик у Львівській області». Проте відомо, що на Львівщині є лише одна тютюнова фабрика, і розташована вона у Винниках біля Львова; її ще, буває, називають Львівська тютюнка.

Обшуки на тютюновій фабриці у Винниках. Яка причина

БЕБ підозрює службових осіб фабрики у виготовленні, зберіганні тютюнових виробів, що не оклеюються марками акцизного податку.

«Такі господарські операції не відображалися в бухгалтерському, податковому обліках та здійснювалися без декларування отриманих доходів від їх реалізації», — зазначили у Бюро.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

x

Рекомендуємо

FESTrepublic

«Маски-шоу» в холдингу !Fest: що озброєні люди робили в головному офісі відомої львівської компанії та в чому її звинувачує БЕБ

«Маємо сьогодні на FESTrepublic класичні маски-шоу. В шоломах з автоматами, броніках — ...