Головна » Бізнес » Нерухомість » У Львові відкрили новий спорткомплекс пляжних видів спорту
Спорткомплекс Мандаринка на Сихові у Львові
Спорткомплекс "Мандаринка" на Сихові. Фото: Тарас Атаманів

У Львові відкрили новий спорткомплекс пляжних видів спорту

На Сихові відкрили новий спорткомплекс пляжних видів спорту, відомий як «Мандаринка». Таким чином завершилась епопея з його будівництвом, яка тривала 8 років.

Про відкриття спорткомплексу повідомила народний депутат Наталія Піпа, яка свого часу допомогла «вибити» з держбюджету кошти на його добудову.

«Звісно, тут ще багато треба допрацювати, доробити, але основне, що діти мають де займатися спортом, розвиватися фізично і загартовувати своє тіло. А все чого бракує, думаю, місто в короткі терміни доробить», — написала Піпа на «Фейсбуці».

Будувати «Мандаринку» почали ще в 2015 році коштом міського бюджету і завершити планували до кінця 2016 року. Проте через брак коштів будівництво затягнулося. Поставити в цій справі крапку допомогла нардеп Наталія Піпа, якій вдалося залучити у будівництво 13,5 млн гривень з держбюджету. Таким чином, загальний кошторис проекту склав, за даними Львівської міськради, 26 млн грн.

Школярі грають у волейбол в новому спорткомплексі. Фото: ЛМР

У спорткомплексі є криті майданчики для тренувань, трибуни на 300 осіб, роздягалки та душові. Передбачено ще п’ять полів для пляжного футболу, гандболу та волейболу, які, за словами Піпи, відкриють трохи пізніше.

Як повідомила міськрада, у «Мандаринці» вже навіть відбулися перші турніри спортивних шкільних ліг.

x

Рекомендуємо

Приміщення на вул. Зеленій, 7 продали з аукціону

Нежитлові приміщення на початку вул. Зеленої продали за 16 млн грн. За них боролись дев’ять учасників, ціна продажу значно перевищила стартову

У Львові продали нежитлові приміщення на першому поверсі будинку по вул. Зеленій, ...