Головна » Статті » «Похований живцем». Правдива історія про те, як львівський підприємець випадково дізнався, що він… помер
Богдан Бедрило
Богдан Бедрило. Скріншот з YouTube-каналу Erik Brynza

«Похований живцем». Правдива історія про те, як львівський підприємець випадково дізнався, що він… помер

Про цю історію розповів на своїй «Фейсбук»-сторінці журналіст, голова Центру експертних досліджень «Тема» Роман Онишкевич. З його дозволу передруковуємо її на «Прибутку».

Я ТАКОГО ЩЕ НЕ ЧУВ І НЕ БАЧИВ! Відомий львівський політик і підприємець випадково дізнався, що він…помер! Прочитайте цю історію, яка триває в наші дні.

Якби за цим сюжетом зняли кінокомедію, я б, напевно, щиро реготав. Але оскільки ця дивна пригода трапилася з моїм товаришем, то і кпинити не пасує. Попри все колишній депутат міськради, активний учасник Майданів, підприємець Богдан Бедрило – людина з почуттям гумору. Тому я таки переконав його дати розголос цій трагікомічній історії.

Отож, надумав нещодавно пан Бедрило купити собі машину. Продавець у Києві, згідно з давнішими домовленостями, підігнав йому «Ніссан». Втішений Богдан взявся купувати і…оторопів. Процедуру здійснити не було можливості, оскільки покупець, сиріч Богдан Бедрило, внесений у базу даних МВС як померла особа.

Оскільки продавець не мав наміру чекати,поки покупець доведе, що він живий, авто було куплено Бедрилом на знайому. А сам Богдан звернувся зі скаргою до міністра внутрішніх справ. У скарзі він ненав’язливо попросив: «Поновити мене в числі живих, внісши в базу МРЕВ відповідні зміни».

Невдовзі пану Бедрилу надійшла чемна відповідь від відділу поліції №3 Львівського районного управління №2. Живому чоловікові повідомили, що внаслідок перевірки «встановлено, що викладені Вами факти знайшли своє підтвердження…».

Як виявилося, ще у 2012 році працівники Пустомитівського райвідділу з якогось переляку вирішили, що Бедрило помер і внесли його в «покійницьку базу». Нині покарати нікого не можливо, бо «гробівники» вже не працюють в органах.

Богдан, звісно, дуже втішився, що живий, але цей відрадний факт не вирішив усіх його проблем. Авто на нього далі не переоформляють, бо, очевидячки, не до всіх дійшло, що мають справу з живим чоловіком, а не привидом. Тяганина триває…

Роман Онишкевич

x

Рекомендуємо

Дважды отставленный

Бывший мэр Львова Любомир Буняк обратился к генеральному прокурору Александру Медведько с ...