Головна » Інше » Під час гідравлічних випробувань на ТЕЦ-1 відключення гарячого водопостачання носитимуть локальний характер

Під час гідравлічних випробувань на ТЕЦ-1 відключення гарячого водопостачання носитимуть локальний характер

З 19 травня по 4 червня на Львівській ТЕЦ-1 відбуватимуться гідравлічні випробування, однак це не повинно призвести до тривалих зупинок гарячого водопостачання, – повідомив 13 травня на прес-конференції перший заступник міського голови Львова Василь Кравців.

За його словами, гаряче водопостачання якщо і припинятиметься, то лише локально і терміном на 2-3 дні, якщо під час випробувань не трапляться непередбачені ситуації. Відсутність серйозних зупинок у постачанні гарячої води буде досягнута за рахунок залучення роботи котелень.

Василь Кравців повідомив, що в окремих районах можливі більш серйозні проблеми, скажімо, в мікрорайоні, що обслуговується котельнею колишньої панчішної фабрики, або в частині Сихова, яку обслуговує котельня, яка колись належала ВАТ „Кінескоп” (зараз вона належить ВАТ „Львівобленерго”).

Василь Кравців та керівники комунальних підприємств пообіцяли, що після завершення профілактичних робіт розпочнеться відключення злісних боржників. Спочатку їм надсилатиметься попередження, а потім спеціально створена бригада відключатиме їх помешкання від теплопостачання. Жодних проблем перший заступник міського голови обіцяє тим боржникам, які ініціюють реструктуризацію боргів.

Загальна сума заборгованостей населення Львова складає 150 млн. грн. При цьому найнижчий рівень оплати в кооперативних та відомчих будинках. Серйозні заборгованості є так само у будинках, розташованих на Левандівці та мікрорайоні Рясне-2.

2004 року у Львові планують створити єдиний розрахунковий центр. А за тиждень планується провести тендер на придбання комп’ютерів для житлово-експлуатаційних організацій.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...