Головна » Інше » У І кварталі до бюджету Львова надійшло 67, 6 млн. грн.

У І кварталі до бюджету Львова надійшло 67, 6 млн. грн.

У першому кварталі до бюджету міста Львова надійшло 67 млн. 600 тис. грн. Про це 15 травня депутатів Львівської міської ради поінформувала начальник фінансового управління Львівського міськвиконкому Любов Максимович.

З цієї суми 300 тис. грн. — надходження до бюджетів міста Винники, а також селищ Брюховичи та Рудно, зазначила пані Максимович.

За її словами, видатки міського бюджету у першому кварталі склали 72 млн. грн.

Із запланованих на 2003 рік 20 млн. грн. схвалених надходжень до спецфонду у першому кварталі надійшло 452 тис. грн. Основним джерелом поповнення міського бюджету став прибутковий податок з громадян, який склав 47,8 млн. грн. і збільшився у порівнянні з минулим роком на 8 млн. грн. Плата за землю склала 5 млн. 300 тис. грн., що на 334 тис. грн. більше, ніж у першому кварталі минулого року. У той же час місцеві податки і збори склали 2 млн. 500 тис., що на 190 тис. грн. менше, ніж минулого року. Зокрема, скоротились надходження від сплати за паркування. Також на 1 млн. 200 тис. грн. зросла заборгованість бюджету, яка склала 13 млн. 600 тис. грн, розповіла начальник фінансового управління міськвиконкому.

Голова депутатської комісії фінансів та планування бюджетів Володимир Тринька відзначив, що недобір до загального фонду бюджету становить 9 млн. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...