Головна » Інше » Секретар Львівської міськради З.Сірик зустрівся з Надзвичайним та Повноважним послом Ізраїлю в Україні А.Азарі

Секретар Львівської міськради З.Сірик зустрівся з Надзвичайним та Повноважним послом Ізраїлю в Україні А.Азарі

13 травня у Львівській міській раді відбулася зустріч секретаря Львівської міськради Зеновія Сірика із Надзвичайним та Повноважним послом Ізраїлю в Україні Анною Азарі, які відвідала Львів з робочим візитом.

Зеновій Сірик поінформував Анну Азарі про те, що місто Львів занесено до історичної спадщини ЮНЕСКО і щорічно сплачує членські внески в розмірі 1,5 тис. дол. США.

Він також повідомив Надзвичайного та Повноважного посла Ізраїлю в Україні про те, що єврейська організація „Слухай, Ізраїлю”, зареєстрована у Запоріжжі, попросила у Львівської міськради дозвіл на проведення фестивалю єврейського мистецтва у Львові на стадіоні „Юність” в парку культури Богдана Хмельницького.

Анна Азарі сказала, що „Слухай, Ізраїлю” – місіонерська організація, яка не підтримується посольством Ізраїлю. „Якщо хочуть проводити фестиваль – нехай проводять”, — сказала вона. При цьому додала, що місцева єврейська громада може бути проти такого фестивалю.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...