Головна » Інше » ЛАРТ вручила свідоцтва і бейджики 25 гідам-перекладачам та екскурсоводам Львова

ЛАРТ вручила свідоцтва і бейджики 25 гідам-перекладачам та екскурсоводам Львова

Львівська асоціація розвитку туризму (ЛАРТ) 12 травня провела урочисте вручення свідоцтв та бейджиків першим 25 гідам-перекладачам та екскурсоводам Львова, які пройшли професійний курс підготовки гідів-перекладачів та екскурсоводів, що тривав з жовтня 2002-го по травень 2003 року.

Про це „Контекст-медіа” повідомив менеджер з маркетингу та промоції ЛАРТу Андрій Мацелюх.

„Це – студентська молодь та особи з вищою освітою, які побажали отримати нову престижну професію, а також ближче познайомитися з історією міста, в якому живуть”, – зазначив пан Мацелюх.

За його словами, випускники курсу гідів „окрім отриманого багатющого теоретичного/практичного матеріалу про історію міста та менеджмент туризму… відвідали майже усі туристичні об’єкти, пам’ятки архітектури, та музеї Львова”. „По закінченні базового українськомовного курсу, відповідно підготовлені слухачі мали можливість додатково вдосконалювати свої знання в рамках курсу на польській, англійській та німецькій мовах”, – додав Андрій Мацелюх.

Львівська асоціація розвитку туризму створена у серпні 2000 року у партнерстві з місцевими приватними турфірмами та організаціями і за підтримки Львівської міськради та Міністерства Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID).

Асоціація є членською неприбутковою організацією, що представляє та забезпечує партнерство між державним та приватним секторами з метою пропагування Львова як туристичного центру за кордоном та в Україні.

ЛАРТ нараховує 53 члена. Це провідні львівські турфірми, готелі, страхові компанії тощо.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...