Головна » Інше » У І кварталі відсоток розрахунків за реалізовану „Львівобленерго” електроенергію зріс з 72% до 97%

У І кварталі відсоток розрахунків за реалізовану „Львівобленерго” електроенергію зріс з 72% до 97%

Відсоток розрахунків за реалізовану ВАТ „Львівобленерго” електроенергію за січень-березень цього року зріс з 72% до 97%, що відповідає рівню реалізації електроенергії компанією. Про це „Контекст-медіа” повідомив відділ корпоративних зв’язків „Львівобленерго”.

„За І квартал 2003 року банківськими коштами зібрано 177,253 млн. грн.”, – зазначено у повідомленні відділу компанії.

У ньому сказано також, що у І кварталі ц.р. загальна заборгованість споживачів за спожиту електроенергію зросла на 1,103 млн. грн.

„Натомість на 0,374 млн. грн. зменшилася заборгованість підприємств промислової галузі (в тому числі Роздільського ДГХП „Сірка” на 0,121 млн. грн.), сільськогосподарських споживачів – на 2,185 млн. грн., споживачів, що фінансуються з місцевих бюджетів – на 0,686 млн. грн. Проте збільшився борг Львівської залізниці (на 0,564 млн. грн.), МКП „Львівводоканал” (на 3,682 млн. грн.), Яворівського ДГХП „Сірка” (на 3 млн. грн.), установ, що фінансуються з державного бюджету (на 2,164 млн. грн.)”, – повідомив відділ корпоративних зв’язків „Львівобленерго”.

ВАТ „Львівобленерго” є монополістом у галузі постачання електроенергії у Львові та Львівській області. Близько 38,7% від обсягу електроенергії, що постачає компанія, припадає на долю промислового сектора, 20,8% споживає населення, 13,6% – транспорт, 10,9% – держжитлокомунгосп.

„Львівобленерго” належить до приватизованих енергопостачальних компаній. 26,98% акцій компанії володіє Фонд держмайна України.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...