Головна » Інше » Запуск молокозаводу у Дрогобичі перенесено на кінець червня

Запуск молокозаводу у Дрогобичі перенесено на кінець червня

Запуск молокозаводу у Дрогобичі (Львівська область) перенесено на кінець червня у зв’язку з непередбачуваними обставинами.

Про це „Контекст-медіа” повідомила начальник відділу економіки Дрогобицької райдержадміністрації Ярослава Ковтик.

„Багато різних питань виникло”, – сказала пані Ковтик.

Нагадаємо, початково запуск нового підприємства у Дрогобичі був запланований, за словами голови райдержадміністрації Володимира Шмигельського, на лютий-березень поточного року.

Проте наприкінці лютого начальник відділу економіки РДА Ярослава Ковтик повідомила агентство, що запуск перенесено на квітень-травень, оскільки на заводі „ще багато робіт не завершено”.

Як повідомляло агентство, основним інвестором молокозаводу у Дрогобичі виступає Чайковицький молочний завод (Самбірський район). Завод, передбачається, матиме значну потужність і забезпечуватиме роботою близько 40 осіб.

На сьогодні у Дрогобицькому районі немає жодного молокозаводу (молоко в районі збирають заводи зі Стрийщини, Самбірщини та Львова). Будівництво такого підприємства в районі ініціювала місцева влада за підтримки голови Львівської облдержадміністрації Мирона Янківа.

Очікується, що відкриття у Дрогобичі молокозаводу дозволить, за словами голови В.Шмігельського, покінчити „із засиллям конкурентів з інших регіонів, які наразі диктують умови на ринку молочних продуктів”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...