Головна » Інше » Представники австрійської ÖBf розглянуть проект „Карпатиленд” спільно з науковцями лісотехнічного університету

Представники австрійської ÖBf розглянуть проект „Карпатиленд” спільно з науковцями лісотехнічного університету

Найближчими днями до Львова мають приїхати представники австрійської компанії Österichsche Bundesforste AG (ÖBf) для розгляду проекту „Карпатиленд” спільно з науковцями Львівського державного лісотехнічного університету, – повідомив „Контекст-медіа” почесний консул Республіки Австрія у Львові Ярослав Наконечний.

„Чекаємо приїзду”, – сказав пан Наконечний.

Ярослав Наконечний між іншим зауважив, що на Львівщині „дуже багато зацікавлених людей (в тому), щоб не було порядку в лісі”.

Як повідомляло агентство, 15 квітня, після презентації австрійською компанією ÖBf проекту „Карпатиленд” у Львівській облдержадміністрації, заступник голови ОДА Степан Лукашик сказав, що владі області варто ще раз, через місяць-півтора, зустрітися з австрійцями для „вироблення остаточного документа для реалізації проекту”. В облдержадміністрації вважають, зокрема, що у проекті необхідно більш деталізовано розписати економічну частину.

У рамках проекту „Карпатиленд” австрійці планують на правах оренди отримати у тимчасове користування ліси на територіях Турківського (19 тис. га) і Старосамбірського (12 тис. га) державних лісогосподарств, а також отримати доступ до 13 тис. га міжгосподарських лісів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...